Recruitment

In Europa zijn de grenzen voor wonen en werken open gesteld. Buitenlandse werknemers zijn voor ondernemers steeds aantrekkelijker. HR Management Brongers kan u helpen met de recruitment van dé perfecte medewerker voor uw organisatie. In binnen- én buitenland! We hebben een enorm netwerk. In verschillende vakgebieden, in heel Europa, Azië en Noord-Amerika. We weten dus goed hoe de arbeidsmarkt er overal voor staat.

Recruitment: oriëntatie

Voordat we ons gaan bezig houden met de recruitment van uw nieuwe werknemer(s), gaan we precies na wat voor type werknemer(s) u zoekt. Dat doen we door grondige gesprekken te voeren met u en uw collega’s. We willen van alles op de hoogte zijn: van de productieprocessen en de bedrijfscultuur maar ook van uw (potentiële) klanten.

Recruitment: het plan van aanpak

Ok, we weten nu precies wat u zoekt! Tijd voor een plan om u aan de juiste werknemers te helpen. Twee belangrijke vragen daarbij:

  • waar kunnen we de meest geschikte werknemer voor u vinden?
  • welke middelen zetten we daarvoor in?

In West-Europa en Noord-Amerika is het dankzij de vele goed georganiseerde recruitmentbureau’s eenvoudiger geschikte werknemers te vinden dan in Zuid-Europa en Azië. Hoewel we dat soort bureau’s soms inzetten, putten we vooral uit ons netwerk. En dat reikt óók tot Zuid-Europa en Azië. Daarom kunnen we ook dáár een geknipte medewerker voor u vinden.

Meer dan u vraagt

Veel recruitmentbureaus kijken vooral naar vaktechnische kwaliteiten. Die zijn belangrijk, maar andere kwaliteiten ook! Iemand kan nóg zo goed zijn, hij/zij moet wél in een team passen. Bij HR Management Brongers zoeken we altijd naar mensen die meer te bieden hebben dan alleen de door u gevraagde competenties.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen