Interim management

HR Management Brongers doet al 25 jaar aan interim management bij uiteenlopende bedrijven en is sterk operationeel en strategisch inzetbaar. Bij (inter)nationale profit organisaties en bij Nederlandse nonprofit organisaties. We zijn goed op de hoogte van de verschillende organisatie- en productieprocessen en voelen bedrijfscultuur en arbeidsethos - ook in de VS en Azië - feilloos aan. Essentieel om snel thuis te raken in een bedrijf. Hoofdtaak bij interim management: problemen oplossen. In onze ogen alleen mogelijk door zorgvuldig te werk te gaan. Wij zijn sterk operationeel inzetbaar binnen het brede HR werkgebied zoals bijv. bij de vervanging van bij ziekte of (tijdelijk) vertrek van een HR college of als de werkdruk te hoog wordt.

Interim management: het probleem vaststellen

Door onze ruime ervaring herkennen we een probleem op de eerste dag al in grote lijnen. Ideaal, maar niet genoeg voor een constructieve oplossing! Om precíes te weten wat er mis gaat, verdiepen we ons op gepaste wijze in uw organisatie. Vaak doen we dat door uitgebreid te spreken met betrokkenen. Zo vragen we leidinggevenden naar de rolverdeling en processen binnen hun bedrijf.

Interim-advies

De knelpunten binnen uw organisatie helder voor ogen? Tijd voor advies! Belangrijk daarbij: de aard van de organisatie waar onze interim managers mee te maken hebben. Een grote Aziatische vestiging van een multinational vraagt bij een reorganisatie om een andere aanpak dan een middelgroot Nederlands bedrijf.

De interim managers van HR Management Brongers hebben geen oogkleppen op. Hoewel ze zich vooral focussen op de problemen waarvoor ze zijn aangetrokken, hebben ze ook oog voor andere bedrijfsprocessen. Hun mening daarover leggen ze aan u voor. Als u het op prijs stelt, denken ze graag mee over een oplossing.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen