globeHuman Resource Management

Het succes van uw onderneming hangt sterk af van twee zaken. Het algehele organisatiebeleid en de manier waarop u uw medewerkers inzet.

HR Management Brongers is een breed inzetbare hr-manager en kan u zowel helpen met uw organisatie- als uw personeelsbeleid. We hebben een groot netwerk en ruim 25 jaar (inter)nationale ervaring in verschillende branches, zoals: de levensmiddelenbranche, de chemische sector, de technische industrie en de dienstverlening. We zijn niet alleen uw hr-adviseur maar ook uw projectmanager, interim manager en team-coach. Verder leveren we facilitators en doen we aan recruitment van nieuwe medewerkers. In binnen- én buitenland!

 • Wij zijn sterk interim en operationeel inzetbaar.
 • Onze hr-adviseurs beschikken over minstens 20 jaar ervaring.
 • We kunnen operationeel- én strategisch advies geven.
 • We begeleiden reorganisaties, internationalisering van organisaties en overnames.
 • Kleine én grote veranderprocessen kunnen we voor u ontwerpen en uitvoeren.
 • We hebben veel kennis van arbeidsrecht en cao’s: nationaal en internationaal.
 • Iedere organisatie kunnen wij goed hr-advies geven.

Nieuws

No items found.
Blijven innoveren is kracht binnen organisaties vooral in slechtere tijden.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij zijn over de hele wereld actief. In Europa, maar óók in de VS en heel Azië. Daar profiteert u van: we kennen de verschillende cao’s en wetgevingen en zijn goed op de hoogte van de verschillende culturen. Amerikanen vertellen veel over hun onderneming en willen snel contracten tekenen. Aziaten kijken meer de kat uit de boom en spreken liever iets af op goed vertrouwen voor ze een handtekening zetten. Bovendien hebben we in alle landen waar we werken een uitgebreid netwerk. Onmisbaar voor succesvol zaken doen.

 • Interim management

  Interim management

  HR Management Brongers doet al 25 jaar aan interim management bij uiteenlopende bedrijven en is sterk operationeel en strategisch inzetbaar. Bij (inter)nationale profit organisaties en bij Nederlandse nonprofit organisaties. We zijn goed op de hoogte van de verschillende organisatie- en productieprocessen en voelen bedrijfscultuur en arbeidsethos - ook in de VS en Azië - feilloos aan.

  Lees meer over Interim management right arrow

 • Projectleider

  Projectleider

  Bij HR Management Brongers haalt u een projectmanager in huis met veel (inter)nationale ervaring. In allerlei branches: van de levensmiddelenindustrie en de technische sector tot de dienstverlening.

  Lees meer over Projectmanagement right arrow

 • Werving & selectie

  Werving & selectie

  In Europa zijn de grenzen voor wonen en werken open gesteld. Buitenlandse werknemers zijn voor ondernemers steeds aantrekkelijker. HR Management Brongers kan u helpen met de recruitment van dé perfecte medewerker voor uw organisatie. In binnen- én buitenland!

  Lees meer over Werving & Selectie right arrow

 • HR advies

  HR Management Brongers is uw ideale hr-adviseur: we adviseren u in alle hr-gerelateerde kwesties. Van arbeidsvoorwaarden, pensioenopbouw, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling tot reorganisaties en recruitment. We weten precies welke (nieuwe) hr-tools er voor handen zijn en passen met onze ervaring de voor u méést geschikte toe.

  Lees meer over HR Advies right arrow

 • Faciliteren

  Organisatorische veranderingen en onenigheid binnen teams liggen vaak gevoelig. Een facilitator - onafhankelijk bemiddelaar - helpt bedrijven met moeilijk door te hakken knopen. Vaak in een hele of halve dag. Dat is niet veel. Daarom gaan onze facilitators doortastend te werk.

  Lees meer over faciliteren right arrow

 • Coaching

  Op de werkvloer biedt coaching in allerlei situaties uitkomst. We kunnen een team-coach maar ook een individuele jobcoach leveren om uw organisaties of een van uw medewerkers vooruit te helpen.

  Lees meer over Coaching right arrow

Onze klanten

Voor profit-, non-profit organisaties en multinationals doen we uiteenlopende hr-opdrachten. We geven hr-advies maar leiden ook reorganisaties, fusies en faillissementen. Bedrijven uit het mkb staan we vooral bij in Nederland, Duitsland en België. Onze klanten kunnen ons inhuren voor interim HR, coaching, advies en verschillende verbetertrajecten. Zowel voor leidinggevenden, teams als individuele medewerkers.

Onze doelgroep is erg breed:

 • profit organisaties in binnen- én buitenland
 • non-profit organisaties in binnen- én buitenland
 • multinationals bedrijven uit het mkb
 • trainingsinstituten
 • frieslang campina fokker technologies avebe dhl union carbridge
  vivendi cirque-du-soleil Tebodin Consulting Engineers
 • cirque-du-soleil Tebodin Consulting Engineers 

Over HR Management Brongers

tanjabrongersHR Management Brongers is een internationaal georiënteerde hr-manager in de breedste zin van het woord. We geven strategisch en operationeel hr-advies aan bedrijven over de hele wereld: China, Singapore en de andere belangrijke Aziatische economieën; de VS en Canada; en landen door heel Europa. We spreken dan ook vloeiend Engels en Duits. Ook leiden we projecten, doen aan interim management en geven trainingen. In de meest uiteenlopende branches: van de dienstverlening tot de chemische industrie. Voor multinationals maar ook voor bedrijven uit het MKB en (pas gestarte) kleine ondernemingen. In het buitenland werken we voor grote organisaties, voor kleine organisaties doen we vooral hr-klussen in Nederland, Duitsland en België. Denk aan eenmalig hr-advies, facilitating of kortlopend projecten.

Ervaren hr-managers

De hr-managers van HR Management Brongers hebben allemaal minstens 20 jaar hr-ervaring. Opgedaan over de hele wereld en in allerlei organisaties. Ze herkennen problemen en stroef lopende organisatieprocessen snel en hebben vaak binnen no-time de juiste oplossing paraat. De ruime ervaring van onze hr-managers betekent niet dat ze lui achterover leunen en volledig op hun ervaring vertrouwen. Ze houden vakliteratuur goed bij en zijn altijd op de hoogte van de laatste hr-tools. Daarom hebben ze voor iedere hr-klus de juiste hr-tool paraat.

Groot netwerk

Ervaren hr-managers kennen veel mensen. Ervaren hr-managers die wereldwijd actief zijn kennen wereldwijd veel mensen. De hr-managers van HR Management Brongers zíjn zulke hr-managers. We kunnen in iedere branche over de hele wereld geschikte mensen voor u vinden. Of het nou gaat om een gespecialiseerde salesmanager voor uw vestiging in Dubai, of om een afdelingsmanagers voor een nieuw op te zetten filiaal in Duitsland.

Tanja Brongers is initiatiefneemster van HR Management Brongers.

Contactformulier

Uw naam(*)
Controleer aub uw invoer...
E-mailadres(*)
Controleer aub uw invoer...
Telefoon(*)
Controleer aub uw invoer...
Vraag / opmerking(*)
Controleer aub uw invoer...

Contactgegevens

HR Management Brongers
Plaats: Hoogeveen
Telefoon: +31(0)6 - 145 875 58
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Handelsregister: 51450178